Nieuws op datum‎ > ‎

Veel vertrouwen in dorpscentrum Wormer

Geplaatst 6 jan 2012 12:53 door Bestuur BVDorpscentrum   [ 7 jan 2012 13:29 bijgewerkt ]
Het nieuwe college VLW/SP van Wormerland is pas anderhalf jaar bezig, toch is er al veel progressie wat betreft het nieuwe dorpscentrum. De Dekamarkt is verhuisd naar een nieuwe plek en er ligt een plan klaar waar vrijwel iedereen warm voor loopt.

De Bewonersvereniging Dorpscentrum brengt u graag op de hoogte van de recente ontwikkelingen; onlangs organiseerden we daarom een informatieavond voor onze leden. Hieronder ziet u een deel van een plattegrond van de plannen.
Bij dit bericht voegen wij de schetsen van een nieuw plan voor het centrum, die u kunt downloaden (1,8 Mb). Verder een recent artikel uit het Noord-Hollands Dagblad met een interview met wethouder Ronald Hendriks (1,5 Mb).


 Figuur:  Links supermarkt Vomar (1 bouwlaag) met daarop parkeerdek, rechts MultiFunctionele Accommodatie (MFA) met bibliotheek, theater, SCWO en horeca, geïntegreerd in winkelcentrum Plaszoom. De (voorlopige) indeling van de parkeerplaatsen is door de architect ingetekend. Uiteindelijk gaat de Gemeente daarover.


Ċ
Bestuur BVDorpscentrum,
6 jan 2012 12:53
Ċ
Bestuur BVDorpscentrum,
6 jan 2012 12:53
Comments