Actie-materiaal

[Gearchiveerde informatie uit 2006-2010]

Op deze pagina wordt actie-materiaal geplaatst, zoals posters en brochures.

Het materiaal zoals posters kan geprint worden en zichtbaar opgehangen worden om de goede zaak te ondersteunen. De collectie zal uitgebreid worden. U kunt ook een verzoek aan het bestuur doen voor levering van gewenst actie-materiaal. Natuurlijk zijn wij heel blij als u ons kunt helpen met faciliteiten voor drukken/printen op groot formaat.

Verder hier te vinden: banners voor websites, link naar protestgedichten, link naar argumenten, en brochures/flyers.

1. Posters

De posters van de Vereniging zijn geschikt voor printen op A4, A3, A2 en zelfs groter. Op deze pagina ziet u voorbeelden (verkleind). Wij werken met het Adobe psd-format. Kan naar ieder format geconverteerd worden.


2. 'Banners', voor op websites

Hier zullen eerdaags zogenoemde 'web-banners' geplaatst worden, die bevriende websites kunnen plaatsen om de goede zaak te ondersteunen. Wordt geleverd op alle gangbare formaten voor het web, zoals .gif, .jpg (.jpeg) en .png

3. Gedichten, creatief commentaar

Creatief commentaar, met mogelijk inspiratie voor uw eigen acties, is ook te vinden in de rubriek Creatief commentaar, met o.a. 'beklemmende gedichten'.
Een volledige argumentatie voor uw acties is te vinden in de rubriek 'Nadelen centrumplan'.

4. Brochures, flyers

  • In september 2008 deelden wij flyers uit om de belangrijkste punten van bezwaar aan de medeburgers toe te lichten. De tekst is nog steeds actueel. Hier te downloaden, in pdf, A4-tje (dubbelzijdig). Zie bijlage "20080927-OVER_HET_CENTRUMPLAN.pdf", ook onder aan de pagina te downloaden (onder 'Bijlagen').
  • Vlak voor en in het laatste weekeinde van februari 2010, dus vlak voor de verkiezingen van 3 maart 2010, verspreidden wij een folder (dubbelzijdig A4) huis-aan-huis in heel Wormerland. Hierin maakten wij duidelijk wat de bevolking ooit gekozen had als invulling van het dorpscentrum, wat het gemeentebestuur (GroenLinks, PvdA, VVD en CDA) ervan gemaakt had, welk alternatief er is - en wie dat ondersteunt (VLW en SP), en wat de positie van de politieke partijen in Wormerland precies is. Zie bijlage 2010-verkiezingsfolder-wormerland.pdf (wel 2 MB groot), ook onder aan de pagina te downloaden.
 
 
ċ
Roland Jansma,
4 dec 2009 06:15
Ċ
Roland Jansma,
4 mrt 2010 03:43